GROZA V VRTCU

Ni za občutljive: vzgojiteljica zadušila deklico (1), ker ni nehala jokati (VIDEO)

Grozljivo dogajanje so posnele varnostne kamere.
Fotografija: Grozljivo dogajanje v vrtcu so posnele varnostne kamere. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Grozljivo dogajanje v vrtcu so posnele varnostne kamere. FOTO: Pixabay

Iz Ukrajine poročajo o grozljivem dogajanju v vrtcu. Policija preiskuje sumljivo smrt deklice (1), ki je 29. maja umrla v Zaporožju. Ko so starši malo Alesyo pripeljali v vrtec, ki sicer ni imel dovoljenja za obratovanje, jih je vzgojiteljica Irina Suhanova (51) kmalu poklicala in jim povedala, da je deklico dala spat, a je prenehala dihati.
 

Grozljivo resnico razkril posnetek


A nato je v javnost prišel posnetek varnostne kamere, ki kaže, da je vzgojiteljica deklico zadušila, ker ni nehala jokati. Čeprav preiskava še poteka, pa ukrajinski mediji poročajo, da je pokojno deklico pred tem v nogo ugriznil eden od drugih otrok zaradi igračke. Enoletnica je neutolažljivo jokala, zato jo je vzgojiteljica položila na posteljo, pogledala rano in ji na obraz zavezala blazino, je poročal Daily Mail.



Prestrašena deklica ni mogla dihati in je umrla v lastnih izbljuvkih. Namesto da bi poklicala reševalce, je vzgojiteljica poskušala izbrisati posnetke kamere, a ji to v celoti ni uspelo.  

Ukrajinska policija jo je že aretirala zaradi umora in upravljanja vrtca brez ustreznih dovoljenj. Obtoženka se sicer zagovarja, da je le želela, da bi nesrečna deklica nehala jokati, in je ni hotela ubiti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije