PAZITE

Nevaren pralni stroj: pretresena mamica opozarja

Družina iz Kolorada je kupila nov pralni stroj, a se ji je skoraj zgodila tragedija.
Fotografija: Nevaren pralni stroj FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Nevaren pralni stroj FOTO: Twitter

Mamica Lindsey Mclever je vsa pretresena po nakupu pralnega stroja. Ni še minilo toliko časa, da bi se ga naučila uporabljati, ko ga je 'preizkusila' njena triletna hči Khloe. Zlezla je v stroj, zaprla vrata, nato pa je začela vanj teči voda, piše spletni portal Index.

Družina je imela veliko srečo, saj je sinček (4) v solzah in s tresočim glasom prebudil starše. »Poskušala sem dojeti, kaj mi želi povedati, ko je mož skočil iz postelje ter stekel po stopnicah. Tudi sam je dojel, kaj se dogaja. Govoril je: 'Khloe. Zaprta. Pralni stroj,'« je na facebooku zapisala pretresena mamica.

Hčer so našli v vključenem pralnem stroju. »Boben se je vrtel ter polnil z vodo. Ona je kričala, a je nismo slišali. Ugasnili smo stroj ter jo rešili. Odnesla jo je le z nekaj buškami na glavi,« je še zapisala 32-letnica.

Lindsey se ni mogla odločiti, ali bi o tem dogodku spregovorila zaradi morebitnih negativnih komentarjev, a se je nato odločila za objavo, da opozori starše. Poudarila je, da se ni zavedala, kako nevaren je lahko pralni stroj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije