ARETACIJA

Napadalec z mačeto v priporu

Gostje prestrašeni bežali iz McDonald'sa. K sreči poškodba obraza ni bila smrtna.
Fotografija: Aretacijo je fotografiral uporabnik facebooka. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Aretacijo je fotografiral uporabnik facebooka. FOTO: Facebook

SHEFFIELD – Včeraj okoli 10. ure dopoldne je policija prejela poziv v središče mesta, kjer naj bi se zgodil oboroženi obračun. Izkazalo se je, da je nekdo z mačeto napadel moškega, ki je bil v restavraciji McDonald's v središču mesta v ulici Sheffield High.
Aretacijo je fotografiral uporabnik facebooka. FOTO: Facebook
Aretacijo je fotografiral uporabnik facebooka. FOTO: Facebook

Po prvih podatkih naj bi storilec pobegnil, policija pa je območje restavracije zaprla za javnost. »V McDonalds'u je neki tip moškemu razklal obraz z mačeto,« je ena izmed prič dogodka objavila na spletu. Drugi so trdili, da so napadalca policisti prijeli in odpeljali z marico, poškodovanega moškega pa je rešilec odpeljal v bolnišnico.

Pozneje je policija potrdila aretacijo, na spletnih omrežjih pa so se začele pojavljati fotografije aretacije in celo orožja. Ljudje naj bi prestrašeni bežali iz restavracije, ko se je pojavil napadalec z mačeto. Žrtev naj bi hodila, vendar naj bi bila močno ranjena, kri naj bi tekla v potokih.


V Veliki Britaniji se zadnja leta soočajo z alarmantnim porastom zločinov s hladnim orožjem. Nekateri govorijo celo o epidemiji zločinov. V Londonu je bilo letos z nožem umorjenih že devet ljudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije