POŠASTI

Najstniki zlorabljali dekle (11), s posnetki zlorab pa izsiljevali

Primer je zgrozil Črno goro.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock

BERANE – Črno goro te dni pretresa primer spolnega izživljanja nad 11-letno deklico. Zločina je osumljena peterica mladoletnikov, najmlajši med njimi je star 14 let.
 
Osumljenci so bili do 11-letnice po pisanju črnogorskega časnika Vijesti zelo brutalni. Zlorabljali so jo več mesecev ter spolne zlorabe posneli s svojimi telefoni in jih shranili, da so jo s posnetki nadalje mučili ter izsiljevali. Zahtevali so, da jim iz svojega doma nosi dragocenosti, kot sta zlato in nakit. To so nato prodali za denar.

Vse skupaj je prišlo na dan, ko je eden od sorodnikov staršem deklice povedal, kako se mu zdi sumljivo, da deklica v šolo nosi nakit.
 
Vznemirjen oče deklice je novinarjem, ko je zgodba prišla na dan, povedal, da so mladoletniki delovali kot tolpa. Deklico so po navadi odpeljali na mesta, ki jih niso pokrivale šolske ali mestne kamere. Nekajkrat so jo počakali, ko se je iz šole vračala domov, in jo odpeljali v zapuščen objekt, kjer naj bi jo tudi zvezali in mučili, uporabljali naj bi celo orožje. Starši so čudno vedenje deklice, ki se je povsem zaprla, pripisali začetku pubertete.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije