GROZLJIVA POSNETKA

Naježili se boste: to so zadnje minute življenja Kobeja Bryanta (VIDEO)

Helikopter je trčil v hrib le šest metrov pred njegovim vrhom.
Fotografija: Smrt Kobeja Bryanta je šokirala svet. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Smrt Kobeja Bryanta je šokirala svet. FOTO: Reuters

Od nedelje, ko je svet pretresla vest o nesreči helikopterja, v kateri je umrlo devet ljudi, med njimi košarkarska legenda Kobe Bryant (41) in njegova hči Gianna (13), prihajajo na dan nove in nove podrobnosti ter posnetki in fotografije s prizorišča nesreče. Zdaj sta se pojavila morda najbolj grozljiva posnetka doslej: na enem je slišati trenutek, ko je helikopter v gosti megli trčil v hrib, na drugem pa je videti helikopter v zraku približno pol ure pred nesrečo.
 
Preberite tudi:
Vdova Kobeja Bryanta: Ni besed, s katerimi bi opisala bolečino
O skrušeni vdovi Kobeja Bryanta: Ne more končati stavka brez solz

Razbitine helikopterja, v katerem je umrlo devet ljudi. FOTO: Reuters
Razbitine helikopterja, v katerem je umrlo devet ljudi. FOTO: Reuters
Helikopter je poletel ob 9.06 po lokalnem času, 40 minut kasneje je izginil z radarjev. Nekaj časa je krožil nad mestom Glendale v Kaliforniji, prav tedaj pa ga je eden izmed tamkajšnjih prebivalcev posnel.

»Poskušam fotografirati ali posneti čudne stvari, ki se dogajajo nad mojo hišo. Na žalost to jutro nisem vedel, da snemam helikopter, v katerem so bili Kobe Bryant, njegova hčerka in drugi približno 31 minut pred nesrečo,« je ob objavi posnetka zapisal uporabnik twitterja.



Razbitine helikopterja. FOTO: Reuters
Razbitine helikopterja. FOTO: Reuters
Približno pol ure za tem, ko je posnetek nastal, je helikopter, le šest metrov pred vrhom hriba, usodno končal svojo pot. Helikopter ni bil opremljen s posebnim sistemom senzorjev, ki bi pilota opozorili, da se je preveč približal terenu.
 
Preberite tudi
Srhljivo: poglejte, kaj je Kobeju napovedal že leta 2012​
Poslednje fotografije Kobejeve hčerke vas bodo zadele v srce (FOTO)
Dončić strmel v prazno, nato se je zlomil in zajokal (VIDEO)

Ronna Leavitt, ki živi blizu mesta nesreče, pa je posnela video, v katerem se sliši zadnje trenutke pred nesrečo. Slišati je, kako helikopter kroži nad stanovanjskim kompleksom v Calabasasu, nato pa je sledil glasen pok in potem tišina. Čas nastanka posnetka ustreza času nesreče. Lastnica je posnetek izročila preiskovalcem, ki nezgodo preiskujejo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije