Marina zverinsko ubila ljubimca: razkosala ude, penis spekla v peči?

Štiriintridesetletnica se je brutalno lotila svojega enkrat starejšega ljubimca.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters

Peter Petrović (67) iz srbskega mesta Gornji Milanović je bil žrtev svoje ljubice Marine (34), ki naj bi ga po pisanju tamkajšnjih medijev leta maltretirala. Sosed naj bi celo dejal, da ga je v stanovanju zadrževala kot svojega sužnja.

Petrović, ki ga je Marina ubila 10. januarja v svoji hiši, je zadnja tri leta živel pri njej. Sosedje trdijo, da je bila ženska z njim le zaradi koristoljubja in da mu je leta jemala denar.

Sosedje so povedali, da so zdravniki, ki so v hiši potrdili smrt Petrovića, videli grozljiv prizor – pokojnik je bil ves v modricah in razrezan. Sosedje so slišali, da ga je Marina najprej zvezala, mučila, razrezala z nožem, po njegovem telesu ugašala ogorke, na koncu pa ga je pretepla do smrti.

Marina in Petrović sicer nista imela običajnega partnerskega odnosa, saj naj bi v njeno hišo prihajali tudi drugi moški, s katerimi je pijančevala. Marina naj bi se Petrovića lotila po tem, ko ji je rekel, da nima več denarja, za katerega ga je prosila.

Po izživljanju nad pokojnikom naj bi svojcem napisala: »Opravila sem z njim. Prejmite moje sožalje.«

In niti tedaj, ko je bil nesrečni človek že mrtev, ga ni pustila pri miru. Po besedah sosedov je truplo razkosala. S sekiro naj bi mu odsekala roke in noge, spolni organ pa naj bi mu izrezala z nožem in ga spekla v peči na drva.

Marina naj bi bila sicer stara znanka policije. Za seboj ima osem kazenskih zadev. Pri 15 letih je zažgala svojega očeta, enega človeka pa je poskušala ubiti z lovsko puško.

Kdo bo zdaj skrbel za njeno 12-letno hčerko, še ni znano.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije