KRVAVO V SRBIJI

Marijana (18) ga je napadla, a jo brani: Napil sem se in padel na nož

Odločen je, da ji bo poiskal odvetnika.
Fotografija: Stevan jo goreče brani. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Stevan jo goreče brani. FOTO: Facebook

V Srbiji odmeva zgodba, ki spominja na pravo kriminalko. Marijana S. (18) je minulo soboto z nožem zabodla precej starejšega partnerja Stevana B. (36), poroča Kurir. A napadeni se je po prihodu policije odločil za nadvse bizarno romantično potezo. Oblastem je dejal, da je za dogodek kriv sam. »Moja Marijana me ni zabodla. Malo sem popil in padel na nož,« je dejal. Poškodovanega Stevana so odpeljali reševalci, njegovo stanje pa je menda stabilno. Marijani je bil odrejen pripor.

Kot so izvedeli srbski mediji, je par v razmerju že tri leta. Svojo ljubezen naj bi zaradi razlike v letih skrivala pred starši. Kot trdi vir, ki je spregovoril za Kurir, je nesrečni moški že dlje časa močno zaljubljen. Prijateljem je dejal, da ji bo našel odvetnika, saj da se je zabodel sam in da njegovo dekle nima ničesar pri tem. 

V soboto zvečer, ko se je zgodil incident, sta zaljubljenca popivala na rojstnodnevni zabavi. Prepir naj bi izbruhnil po prihodu domov, sta pa oba, tako viri, po naravi precej ljubosumna.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije