POROKA V ZAPORU

Mama o sinu morilcu: Vedno je bil dober, športnik, discipliniran

Objavljeno 09. november 2019 17.40 | Posodobljeno 09. november 2019 18.32 | Piše: Ma. M.

Trikratni morilec oziroma zver iz Siska, kot ga imenujejo mediji, se je v zaporu poročil z 20-letnico.

Fotografija je simbolična. FOTO: Tomi Lombar, Delo
SISAK – »Naš edinec je. Bil je prekrasen otrok, športnik, discipliniran. Potem pa, kot da se je v njem nekaj prelomilo, ga spremenilo in ga naredilo zlobnega,« je povedala mama trikratnega morilca iz Siska Srđan Mlađan (38).

Kot je za Večernji list razkrila mama Nediljka, se je sin v zaporu poročil z 20-letnim dekletom. Spoznal naj bi jo prek pisem, a o teh ne ve prav nič, saj sin prestaja 27-letno zaporno kazen v samici. »Bil ji je všeč in odločila sta se, da se poročita. Javila se nam je Elia (žena morilca Elia Molnar, ki Srđana občuduje), a s sinom o tem ne govorimo veliko,« je še dodala.

Spomnimo, Srđan Mlađan je bil obsojen na 27 let zapora zaradi trojnega umora v Petrinji, poskusa uboja ter ropa banke. »Ko zdaj govorim z njim, vidim, da se kesa. Da mu je jasno, da je sebi in drugim uničil življenje, a preteklosti se ne da popraviti. Naredil je nekaj najhujšega na svetu in zdaj je tu, kjer je. Mislim, da so na njega vplivali vojna, preganjanje in vse ostalo,« je še dejala mama zveri iz Siska.

 
Deli s prijatelji