Izginila bratec in sestrica, nazadnje so ju videli, ko sta se držala za roke

Mamico Donisho Willis je policija pridržala zaradi suma storitve kaznivega dejanja zanemarjanja otrok.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Od petka sta pogrešana otroka Miracle (3) in Tony Crook (2) iz Tulse v Oklahomi. Nazadnje so ju videli, ko sta skupaj zapustila dom. Bratec in sestrica sta se držala za roke, nato pa se je za njima izgubila vsaka sled. Ker so predvidevali, da sta se utegnila igrati v bližini reke Verdigris in pasti vanjo, so se lotili tudi pregledovanja območja ob njej in reke. Žal so v torek med iskalno akcijo iz reke potegnili truplo otroka. Ni še potrjeno, da je povezano s pogrešanjem bratca in sestrice.

Mamico Donisho Willis (24) je policija pridržala zaradi suma storitve kaznivega dejanja zanemarjanja otrok. Zavrnila naj bi sodelovanju v iskalni akciji, preiskovalcem pa je menda dejala, da ji za otroka ni mar. Na pomoč pri iskanju so sicer priskočili sosedje in someščani, ki pregledujejo odtoke, smetnjake in podobno.

Babica pogrešanih otrok Wanda Crook je medijem dejala, da še vedno upa na najboljše: »Upam, da nista padla v reko, ampak sta pri nekom.« Te možnosti ne izključujejo niti v policiji, kjer pravijo, da morda spita na kavču nekoga, ki ne ve, da sta pogrešana.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije