TRAGEDIJA

Iz greznice potegnili tri trupla: mamo in teto ubil 25-letnik?

Na truplih naj bi bili vidni znaki nasilja.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Igor Mali, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Igor Mali, Delo

BEOGRAD – Sinoči so v greznici za nakupovalnim središčem v Surčinu blizu Beograda odkrili tri trupla, pišejo srbske Novosti. Vzrok smrti in identiteta še nista povsem potrjena, a po prvih informacijah se je morilec nad žrtvami izživljal, preden jih je ubil.

Po neuradnih podatkih Novosti je za pokol odgovoren 25-letni Dragoslav Jovanović, ki ga sumijo, da je pretekli teden večkrat ustrelil ženo Teodoro, nato pa ubil še sebe. Zdaj Dragoslava sumijo za umor še treh ljudi, ki so jih našli v greznici za nakupovalnim središčem, ki je v lasti Jovanovićevega očeta Ljubomirja Jovanovića, ki so ga klicali tudi Stakleni. Med umorjenimi naj bi bili 42-letni poslovni partner, njegova 75-letna mama in 80-letna teta.


Njihovo izginotje so prijavili 10. junija. Da je morda storilec Dragoslav, je posumil njegov oče. Dragoslav je menda poklical delavko, ki je bila zaposlena v njihovi pralnici, in ji dejal, da ima posebno nalogo zanjo in da jo bo dobro plačal. Dodal je še, da mora držati jezik za zobmi. Ženska je pozneje povedala policiji, da so bili v njegovem avtomobilu BMW X5 tudi sledovi krvi.

Jovanović je pretekli teden sredi ulice streljal na svojo ženo Teodoro, medtem ko je imela v vozičku njunega enajstmesečnega otroka. Pri tem je dobila tri strelne rane, dve v prsi in eno v roko. Prepeljali so jo v bolnišnico, kjer so njeno stanje stabilizirali. Sam je mislil, da je ženo ubil, in je zbežal pred policijo, ki ga je dohitela. Takrat se je v paniki ustrelil v glavo in umrl. Na svojo ženo naj bi streljal, ker ga je pred dvema mesecema prijavila zaradi nasilja v družini in se z otrokom odselila k svojim staršem. Šele po tragediji je na dan prišlo, da naj bi jo že več let fizično in psihično maltretiral.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije