POGREŠANA

Iščejo milijonarjevo hčer

Izginila je po rojstnem dnevu. Nazadnje so jo videli v soboto.
Fotografija: Grace je prvič potovala sama.
Odpri galerijo
Grace je prvič potovala sama.

AUCKLAND – V četrtek je novozelandska policija objavila fotografijo 22-letne Grace Millane iz Velike Britanije. Posnetek nadzorne kamere je nastal 1. decembra nekaj čez sedmo popoldne, ko je zapuščala kazino Sky City v Aucklandu.
Zadnji posnetek pred izginotjem
Zadnji posnetek pred izginotjem

V prestolnico Nove Zelandije je pripotovala pred dvema tednoma. Spala je v žurerskem hostlu, do sobote zvečer je bila v rednem stiku s svojci, v nedeljo pa je imela rojstni dan. Nato se je za njo izgubila vsaka sled. Njen 60-letni oče David Millane je milijonar, ki se ukvarja z nepremičninami. Po izginotju je že odletel na Novo Zelandijo in se aktivno vključil v iskalno akcijo. Njeni sostanovalci v hostlu so povedali, da so jo nazadnje videli v soboto, njeni osebni predmeti so še vedno v hostlu.


Družinski člani so povedali, da za njo ni značilno, da se ne bi več dni oglasila. »Želela si je videti svet,« je o Grace, ki je bila na prvem samostojnem potovanju, pretresen pripovedoval njen oče. S seboj je imela dva mobilna telefona, a je oba preklopila na glasovna sporočila. Uradno so njeno izginotje prijavili v sredo zjutraj, ko je tudi stekla obsežna iskalna akcija. Grace je septembra diplomirala na univerzi Lincoln. Pri očetu je opravljala pisarniška dela, da je zaslužila denar za potovanje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije