STRAŠNO

Huda nesreča: po mamici umrla še dojenčica

Nesrečo je povzročil hrvaški državljan Žarko P. (43).
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo

PROKUPLJE – Po 33-letni Suzani Bogdanović, ki je bila v devetem mesecu nosečnosti, ko je bila udeležena v torkovi hudi nesreči, je v četrtek umrla še dojenčica. To so s carskim rezom 10 dni pred rokom na svet spravili zdravniki, saj so upali, da bodo tako preprečili dodatne zaplete. A za obe se je žal končalo tragično. Edini iz citroena je nesrečo preživel mož Vitomir, ki je svojo ženo na usodni dan peljal na pregled. 


Mediji so danes razkrili, da je nesrečo zakrivil hrvaški državljan Žarko P. (43), ki je z mercedesom zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v citroena. Kljub hitri pomoči je nosečnica še isti dan umrla, medtem ko je dekličino srce bilo vse do včeraj.

Drugo plat zgodbe razkrivajo še stanovalci Prokuplja. Trdijo, da Žarko P. sploh ni skušal pomagati. Ko je Vitomir, da mu žena umira, je menda 43-letnik izstopil iz mercedesa in namesto, da bi prihitel na pomoč, objemal žensko, ki je bila z njim v vozilu. Nato sta se lotila ustavljanja drugih vozil, poškodovanim pa se nista približala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije