STRAŠNO

Grozljivo odkritje v jami, na brutalen umor opozoril petletnik

Objavljeno 25. april 2019 14.39 | Posodobljeno 25. april 2019 14.48 | Piše: T. V.

Mali deček je edini preživel grozljivo dejanje.

Simbolična fotografija. FOTO: Pixabay
ADEJE – Španska policija je na med turisti priljubljenem otoku Tenerife v jami odkrila truplo Nemke in njenega desetletnega sina. Zaradi umora je aretirala dečkovega očeta. Španski mediji poročajo, da je drugi, petletni sin para, jokajoč in ves blaten taval po gorah v okolici kraja Adeje, ko so ga opazili domačini in poklicali policijo.

Dečka je našla ženska, ki je medijem povedala, da je bil utrujen in prestrašen. Ker ne govori nemško, je na pomoč poklicala prijatelja, ki je nato prevedel dečkovo zgodbo. Petletnik je povedal, da je pobegnil pred morijo v jami. Policija je nato sprožila akcijo, ki se je končala z grozljivim odkritjem v jami v gorah. Ko so ju v sredo našli, jima ni bilo več pomoči. Mama in brat petletnika sta bila, kot kaže, pretepena do smrti.

Policija je kmalu aretirala dečkovega očeta, ki je bil agresiven in ni želel dajati nobenih informacij o svoji partnerici ali sinu. Oblasti primer obravnavajo kot družinsko nasilje. Oče naj bi bil domačin, njegova partnerica pa je na otok z njunima sinovoma prišla v ponedeljek, da bi ga obiskali. Dan kasneje je partnerico in sinova odpeljal do jame in jih brutalno napadel. Pokol je preživel le petletnik, ki mu je uspelo pobegniti.
Deli s prijatelji