TRAGIČNO

Grozljivka: s strehe padel na sina in ga ubil

Italijan je zaradi sunka vetra zdrsnil šest metrov globoko. Treščil je naravnost na 14-letnika, ta je takoj umrl.
Fotografija: Močni vetrovi so minuli konec tedna prizadeli Sredozemlje. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Močni vetrovi so minuli konec tedna prizadeli Sredozemlje. FOTO: Reuters

RIM – V bližini Rima je umrl 14-letnik, potem ko je nanj padel njegov oče. Nesrečni najstnik iz Monterotonda je držal lestev, medtem ko je oče poskušal popraviti škodo na strehi hleva, ki jo je povzročilo neurje. Zapihal je močan veter in 55-letni Gabriel je padel iz strehe naravnost na nesrečnega Pasquala Persio. Oče je bil šest metrov visoko, zato je bil udarec silovit, povrhu pa je sinu pristal naravnost na glavo, umrl je v trenutku.
Družina pokojnega se ukvarja z lesarstvom. FOTO: Google
Družina pokojnega se ukvarja z lesarstvom. FOTO: Google

Petinpetdesetletnik je v šoku in grozi poklical reševalce, ki so sina razglasili za mrtvega, njemu pa oskrbeli nekaj ureznin in podplutb. Policija je prepričana, da je fant prišel ven, da bi pomagal očetu, potem ko je videl, da se je zaradi močnega vetra znašel v težavah. »To je bila tragična nesreča, oče je zelo pretresen. To je bila nesrečna kombinacija okoliščin, videti je, da je padel zaradi močnega vetra. Grozljiva usoda je hotela, da je padel na svojega sina in mu zadal smrtne rane. Sam ni bil resno ranjen, je pa v šoku.«


Močni vetrovi, ki so minuli konec tedna pustošili po osrednji Italiji, so v soboto zahtevali najmanj štiri življenja. V Frosinonu je zid padel na dva moška v 70 letih in ju ubil, v Guidonii pa je padlo drevo na 45-letnega moškega in ga ubilo, medtem ko je sedel v avtomobilu.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije