TRAGIČNO

Grozljivka na tržnici: deklica umrla v vedru kisline

Družina branjevcev je spala na tržnici. Šestmesečna hčerkica je prilezla do roba stojnice in padla.
Fotografija: S kislino so čistili rjo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
S kislino so čistili rjo. FOTO: Facebook

MANILA – S Filipinov poročajo o tragediji, ki je bila usodna za šestmesečno deklico. Medtem ko sta njena mati in oče, prodajalca na tržnici, spala, se je zbudila, priplezala do roba stojnice za sadje in padla v vedro z razredčeno kislino.

Ob prihodu v bolnišnico so jo razglasili za mrtvo. FOTO: Google
Ob prihodu v bolnišnico so jo razglasili za mrtvo. FOTO: Google

Starši so sklenili prespati kar na tržnici zaradi prevelike utrujenosti, da bi se vrnili domov. Ko so se prebudili, so odkrili, da je deklica padla v vedro z oksalno kislino, ki jo pogosto uporabljajo za odstranjevanje rje s kovine.

Hitro so jo odpeljali v bližnjo bolnišnico, a so jo že ob prihodu razglasili za mrtvo. Punčkina teta je pozvala javnost, naj ne krivijo staršev, ki so za deklico in dveletnega sina dobro skrbeli, čeprav so morali hudo garati za preživetje. Policija ni razkrila imen staršev in njihovega bivališča, ker se počutijo ogrožene.


Načelnik policije Elmer Bonilla je povedal, da poteka preiskava smrti, a je razlaga staršev najverjetnejša. Po tragediji je policija sprožila preventivno akcijo, s katero želijo preprečiti podobne nesreče na velikih filipinskih tržnicah.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije