OČE IZ PEKLA

Grozljiva izpoved: »Oče me je posiljeval od 6. leta, dvakrat sem zanosila«

V domači hiši jo je zlorabljal osem let.
Fotografija: Ko je bila stara 13 let, je rodila. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Ko je bila stara 13 let, je rodila. FOTO: Getty Images/istockphoto

LONDON – Angležinja Shannon Clifton, danes 18-letnica, je za The Sun spregovorila o grozljivih izkušnjah iz otroštva. Njen oče Ray Clifton jo je prvič posilil pred 12 leti, ko je dopolnila šest let. To se je zgodilo na tleh v dnevni sobi. Zlorabljal jo je tudi do štirikrat na dan, prvič pa je z njim zanosila, ko je imela 11 let. Takrat jo je tako pretepel, da je otroka izgubila. Pri 13 je drugič zanosila. Ko je bila v devetem mesecu nosečnosti, je oče zbežal od doma pred policijo. Dva dni po tem, ko je Cliftona policija našla, je Shannon rodila fantka. 

Grozljivega očeta so oblasti prijele leta 2015, sodišče pa mu je prisodilo dosmrtno zaporno kazen. Shannon je med sojenjem očetu dejala: »Oče, rada te imam in pogrešam te!«

Prepričeval jo je, da je to nekaj normalnega

Shannon danes pravi, da ji je takrat oče popolnoma opral možgane. »Ukradel mi je življenje in ga spremenil v nočno moro, iz katere se nisem mogla prebuditi. Leta me je zlorabljal. Vsak dan sem bila v strahu in bolečinah.« Njena oče in mati sta se ločila, ko je imela pet let, sodišče pa je skrbništvo dodelilo očetu. Zlorabe so se začele kmalu po ločitvi. Najprej jo je tepel, nato jo je celo porezal z nožem, kmalu pa so se začela tudi posilstva. Enkrat jo je celo posilil v gozdu, vse to posnel in jo prisilil, da pogleda posnetek. Prepričeval jo je, da je to nekaj normalnega, kar da vsi očetje to počnejo s svojimi hčerami. 

Shannon danes trpi za potravmatsko stresno motnjo, si pa želi študirati psihologijo in pomagati žrtvam spolnih zlorab.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije