KRVAVO

Gost pokončal natakarja, ker je predolgo čakal na sendvič

Gost izvlekel pištolo zaradi čakanja. Morilec je na begu, gostje novega in sicer prijetnega lokala šokirani.
Fotografija: Z natakarjem je krvavo obračunal. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Z natakarjem je krvavo obračunal. FOTO: Guliver/Getty Images

PARIZ – Restavracija, v kateri so stregli predvsem prigrizke in pice, se je odprla pred komaj par meseci. Veljala je za prijeten kotiček za malico in druženje, tja so najraje zahajali delovni Francozi, da bi si privoščili predah med naporno službo. Toda v Mistral v predmestju Pariza Noisy-le-Grand je usodnega dne vstopil razjarjen in predvsem nestrpen gost in, nezadovoljen zaradi postrežbe, pokončal natakarja.


Ta mu namreč ni pripravil in prinesel sendviča dovolj hitro, je ocenil lačni obiskovalec, potegnil orožje in ga usmeril v šokiranega 28-letnega natakarja. Brez pomislekov je pritisnil na petelina in natakarja ustrelil v ramo, še pred prihodom reševalcev je izkrvavel kljub takojšnjemu ukrepanju sodelavcev.

Ti so takoj poklicali tudi policijo, a jim je napadalec pobegnil s prizorišča in ga še vedno iščejo. Noisy-le-Grand je sicer dolgo veljal za umirjeno predmestje, a zadnje čase opažajo porast kriminala tudi na tem območju. Krivi so predvsem prekupčevalci z mamili, ne manjka niti tatov in mladostnikov, ki se opijajo v nočnih urah.

Sendvič je bil pred časom usoden tudi za Newyorčana, ki je tega pojedel prijatelju. Doletela ga je usodna krogla, prijatelja in morilca pa 22 let ječe. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije