Gola Tatjana tavala z nožem in s plastično vrečko, v njej pa grozljivo odkritje

Po aretaciji ni hotela pojasniti, kaj se je dogajalo v noči umora.
Fotografija: Tatjanina hčerka je bila zabodena kar 20-krat (simbolična fotografija). FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Tatjanina hčerka je bila zabodena kar 20-krat (simbolična fotografija). FOTO: Shutterstock

Pred dnevi se je v Ukrajini odvijala prava grozljivka. Policija je v Harkovu aretirala Tatjano Pjanovo (38) zaradi suma, da je najprej ubila, nato pa obglavila svojo 13-letno hčerko Kristino. Truplo nesrečne najstnice so našli z 20 vbodnimi ranami.
 
Truplo je v družinski hiši odkril Tatjanin brat in poklical policijo, ki je takoj uvedla preiskavo. Kmalu so našli Tatjano, ki je brezciljno tavala po ulicah povsem gola, na njenem telesu so bile sledi krvi. V eni roki je držala plastično vrečko s hčerino odrezano glavo, v drugi pa nož. Med zaslišanjem ni pojasnila, kaj se je zgodilo.

Bila naj bi odlična mama

Njen brat je policiji povedal, da je Tatjana delala kot čistilka ter da je bila njena hči pogosto nezadovoljna zaradi njunega slabega finančnega stanja. Sosedje pa so pojasnili, da je bila Tatjana skrbna mama, ki bi premaknila nebo in zemljo za svojo hčerko. V noči umora niso slišali nikakršnega hrupa, prav tako niso opazili, da bi Tatjana pila alkohol ali jemala droge.
 
Tatjanina mama in Kristinina babica je v šoku zaradi krutega zločina: »Ne verjamem, da je Tatjana to naredila. Tega ne morem verjeti. Bila je čudovita mama, vse bi naredila za hčerko. Nekaj se je moralo zgoditi, morda je Tatjano nekdo drogiral.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije