KRVAVA LJUBEZEN

FOTO: Ta lepotica ga je zabodla zaradi varanja

Angležinja prebodla pljuča partnerju. Kljub temu sta ostala skupaj.
Fotografija: Partnerja je napadla močno opita. FOTO: Policija
Odpri galerijo
Partnerja je napadla močno opita. FOTO: Policija

WARRINGTON – Mati enega otroka je obsojena na 20 mesecev zapora, ker je konec oktobra zabodla svojega nezvestega fanta. Triintridesetletna Rachel Tinsley je Marka Donnellyja napadla na domu, ki ga je delila z njim. Izgubila je živce, ko je izvedela, da jo Mark vara s prijateljico in da je raztrgal nekaj njenih oblek.
Partnerja je napadla močno opita. FOTO: Policija
Partnerja je napadla močno opita. FOTO: Policija

Sprva je bil 34-letni Donnelly prepričan, da ga je udarila, šele potem je videl, da je iz njegovih prsi potegnila nož. Sledil je še en vbod v ramo. Kljub poškodbam mu je uspelo ob treh zjutraj pobegniti iz stanovanja in poklicati na pomoč.

Pet dni je bil v bolnišnici Aintree, kjer so ga zdravili zaradi prebodenih pljuč in močno poškodovanega živca na palcu. Rachel, ki je po poklicu frizerka, se je znašla v priporu zaradi poskusa umora. Med sojenjem na kraljevem sodišču v Cheshiru so sprejeli njeno prošnjo za nižjo kazen in ji prisodili le 20 mesecev.
Veliko sta popivala in se prerekala. FOTO: Fb
Veliko sta popivala in se prerekala. FOTO: Fb

Parček se je vmes celo pobotal in spet živita skupaj. Med sojenjem se je izkazalo, da imata oba debelo kartoteko medsebojnega nasilja. Veliko naj bi popivala, Rachelin bivši pa je pridobil skrbništvo nad njuno hčerko.


Sodnik je ob izreku kazni poudaril, da ne razume, zakaj se Rachel vrača k Donnellyju, glede na to, da je bila v preteklosti že večkrat žrtev njegovih nasilnih izpadov. Prav zaradi tega razmerja naj bi izgubila stik s hčerko, zdaj pa se bo za lep čas morala posloviti tudi od svobode. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije