STRELJANJE

FOTO: Po popivanju v baru je Sanjo hladnokrvno umoril: Zaslužila si je

Ko sta prišla domov, se je vnel hud prepir.
Fotografija: Sanja Janković je umrla v noči na nedeljo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Sanja Janković je umrla v noči na nedeljo. FOTO: Facebook

SVILEUVA – Srbijo pretresa smrt 42-letne Sanje Janković, ki jo je v nedeljo umoril 31 let starejši zunajzakonski partner Petar Živanović. Neuradno naj bi bilo krivo ljubosumje.

Kot poroča Kurir, naj bi se Sanja okoli 23. ure tistega večera v baru pridružila partnerju in njegovim prijateljem. Skupaj naj bi se zabavali in se veselili, vse dokler v bar ni vstopil mlajši moški. Petar naj bi kar naenkrat opazil, da se Sanja z mladeničem spogleduje, zato naj bi ji zabičal, naj tega ne počne, saj da ga sramoti pred prijatelji. A ga naj ne bi upoštevala, kar naj bi ga še bolj razjezilo.

Okoli 1.30 naj bi se par mrkih pogledov odpravil domov. Tam naj bi izbruhnil silovit prepir, nato pa naj bi se Sanja odpravila v posteljo, Petar pa naj bi pograbil lovsko puško in jo v navalu ljubosumja dvakrat ustrelil.

Po zločinu naj bi poklical prijatelje iz bara in jim povedal, kaj je storil. Vmes je po besedah enega izmed njih pridrvela policija in ga nemudoma prijela. Kot še dodaja neimenovani vir, naj bi ob vprašanju policistov, zakaj je to storil, le hladnokrvno odvrnil: »Zaslužila si je!«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije