TRAGEDIJA

Družina Bodeja Millerja: na ultrazvoku nerojenega sina se je pokazala mrtva hči

Sredi leta sta v nesreči izgubila svojo 19-mesečno hčerkico Emeline, ki bi te dni praznovala drugi rojstni dan.
Fotografija: Morgan in Bode Miller. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Morgan in Bode Miller. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Eden najboljših smučarjev vseh časov Bode Miller in njegova žena Morgan Miller sta prepričana, da se je njuna mrtva hčerkica pojavila kot angel svojega še nerojenega brata.

Junija letos je par izgubil 19-mesečno Emeline, ki se je utopila v sosedovem bazenu v bližini Los Angelesa.

Millerjeva je te dni objavila 3D-fotografijo z ultrazvoka, na kateri je njun sin. Prepričana je, da je na ultrazvočnem posnetku tudi Emmy, ki drži glavico svojega brata. Fotografija je bila posneta le nekaj dni pred tragično nesrečo.


»Kako se lahko življenje tako hitro spremeni? Na zadnjem pregledu je Emmy ležala v mojem naročju in se spraševala, kaj gleda na zaslonu. Zdaj pa je ni več. Tokrat sem medicinski sestri rekla, naj pohiti. Ko me je vprašala, ali želim 3D-sliko, sem odklonila,« je dejala Millerjeva.

Medicinska sestra je posnetek vseeno naredila in zdaj je fotografija postala del družinskega zaklada. »Videla sem otrokov obraz. Podoben je bil mojim drugim otrokom: sladki nos od Bodeja in njegove polne ustnice. Nato so se moje oči pomaknile k angelu, ki je ležal na desni strani ob njegovem obrazu in ga držal okoli vratu. Kot bi želel povedati: 'V redu je. Tukaj sem. Vse bo v redu. Ljubim te.'«


Plavolasa lepotica je fotografijo objavila na instagramu le nekaj ur pred Emmyjinim drugim rojstnim dnem in ob tem dodala še nekaj njenih fotografij.


Zakonca sta drugega sina dobila pred mesecem dni, imata pa še triletnega sina. Smučar ima iz prejšnjega zakona desetletno hčer in petletnega sina.


Hčerkica Emeline je tistega tragičnega dne umrla v bolnišnici. Skrušena mama je z javnostjo delila fotografijo hčerinih zadnjih trenutkov na njenih rokah.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije