GROZLJIVO

Do smrti zabodel nosečnico

London postaja mesto najbolj krvavih zločinov. Nedonošenček je še vedno v kritičnem stanju.
Fotografija: Fauvrellova je še pred dvema mesecema takole pestovala komaj rojenega nečaka.
Odpri galerijo
Fauvrellova je še pred dvema mesecema takole pestovala komaj rojenega nečaka.

LONDON – V južnem Londonu se je zgodila tragedija, 37-letni moški je na njenem domu do smrti zabodel bodočo mamico, 26-letno Kellymary Fauvrelle. Bila je v osmem mesecu nosečnosti. Nedonošenček naj bi preživel, po zadnjih informacijah naj bi bil še vedno v kritičnem stanju.



Krvnika so medtem že aretirali. Tragedija, to je sicer že 64. umor v Londonu letos, močno odmeva in dobiva svetovne razsežnosti. Oglasil se je londonski župan Sadiq Khan: »Nasilje nad ženskami v našem mestu nima prostora, strašljivi umori, kakršen je bil zadnji, kažejo na veliko težavo, s katero se soočamo.« In še: »Moje srce bije za nedolžnega otroka in njegovo mamo, ki jo je tako tragično izgubil.« Njegov nasprotnik v boju za župansko mesto konservativec Shaun Bailey je zapisal: »Prosim, Bog, naj ta otrok preživi. Prosim, da pustimo družino tega otroka pri miru, da se poveže in da ga osvobodi od tega najbolj groznega prihoda na ta naš svet.« Oglasili in sočustvovali so številni, med drugim Donald Trump. Premnogi se strinjajo, da je postal London mesto zločinov.

Najbližja soseda nesrečne ženske je povedala, da je v zgodnjih jutranjih urah zaslišala policijske pse. Kellymary je bila navdušena motoristka. Ko je na družabnem omrežju februarja letos objavila, da je noseča, je zapisala: »Štiri kolesa premikajo telo, 2 kolesi premikata dušo.« Marca lani je opravila izpit za voznico avtobusa. Zdaj je postala 64. letošnja žrtev v Londonu. Nekaj dni prej je bila 63. žrtev Yusuf Mohamed. Tudi njega so zabodli. Čeprav je napadalcem z rokami jasno pokazal, da ni oborožen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije