SKOK V SMRT

Danijela s terase vrgla svojo hčerko: Zdeli so se srečna družina

Poškodovala je triletno hčerko in jo zalučala z višine 12 metrov. Še prej si je prerezala žile.
Fotografija: Grozljivka v beograjskem naselju Bežanijska kosa. Policija je namreč dobila prijavo, da je v enem od stanovanj gorelo, žena in hči pa da sta, da bi se rešili, skočili iz stanovanja v četrtem nadstropju. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Grozljivka v beograjskem naselju Bežanijska kosa. Policija je namreč dobila prijavo, da je v enem od stanovanj gorelo, žena in hči pa da sta, da bi se rešili, skočili iz stanovanja v četrtem nadstropju. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

BEOGRAD – Srbijo je pretresla nova huda tragedija. Čeprav se je sprva zdelo, da sta se mati in hčerka želeli rešiti iz gorečega stanovanja v četrtem nadstropju, je resnica drugačna. Danijela je svojo triletno hčerko zalučala s terase na višini 12 metrov, nato pa je v smrt skočila še sama.

Policija je sprva dobila prijavo, da v enem od stanovanj gori, ženska in hči pa da sta, da bi se rešili, skočili iz stanovanja. Policijska preiskava je pokazala, da ni bilo tako. Po pisanju srbskega portala Blic je 36-letna Danijela iz četrtega nadstropja na beton vrgla hčerko. Nekaj minut pozneje je vpila neke nepovezane besede, nakar si je prerezala žile, zažgala kavč v stanovanju in še sama skočila skozi okno. 


Sosed jo je poskušal odvrniti od dejanja

 

Otrok naj bi po padcu še kazal znake življenja, a je kmalu podlegel poškodbam. Na kraju nesreče je umrla tudi mati. Sosed je za Blic dejal, da je želel mater odvrniti od tega, da bi skočila, a pri tem ni bil uspešen. »Pogledal sem skozi okno in videl žensko, živčno razvalino, ki je kričala, da so vse ženske ogrožene, da ne more več, in številne nepovezane besede, nato pa je čez nekaj minut še skočila,« je za Blic povedal sosed. 


Bila je farmacevtka, delovali kot srečna družina


»Delovali so kot srečna družina. Nikoli nisem slišal žal besede o njih ali da bi imeli kakšne težave. Imeli so prelepo hčerkico, ki sem jo pogosto videl na sprehodu s svojim dedkom. Kot vem, je bila Danijela farmacevtka, njen mož pa je delal v nekem podjetju v bližini,« je povedal sosed, ki živi v sosednjem bloku in je prvi včeraj zgodaj zjutraj slišal top udarec. Kot je povedal, se je zdelo »kot da je nekaj padlo«. Nemudoma je pritekel na teraso in v šoku zagledal na pločniku deklico.

Vse se je dogajalo zjutraj. Ko se je mož in oče otroka Dejan vrnil ob 8. uri zjutraj domov iz nočne izmene, je bil v takem šoku, da je potreboval zdravniško pomoč. Odpeljali so ga v bolnišnico.

Po pisanju Kurirja je Danijela zapadla v globoko depresijo, potem ko je nedavno v šestem mesecu nosečnosti izgubila otroka.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije