GROZLJIVKA NA HRVAŠKEM

Čedomir zmasakriral tri sorodnike in šel na kavo: Naredil sem sranje

Najprej naj bi s topim predmetom ubil sestro, zatem njenega sina, nazadnje pa svojo najstarejšo žrtev.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto

SUKOŠAN – Znane so nekatere podrobnosti grozljivega trojnega umora in samomora v Sukošanu pri Zadru. Policija sumi, da je osumljeni Čedomir K. (63) v nedeljo okoli 7. ure zjutraj zaradi lastninskega spora ubil svojo sestro Danico (65), njenega starejšega sina (37) in sestrino taščo (80).

Najprej naj bi s topim predmetom ubil sestro, zatem njenega sina, nazadnje pa svojo najstarejšo žrtev. Po brutalnem dejanju je odšel v bližnjo, približno 50 metrov oddaljeno kavarno. Potem ko je popil kavo, je poklical sosedo in ji priznal, kaj je storil: »Ubil sem jih, pokliči policijo, naredil sem sranje.« Ko je odložil telefon, je odšel na bližnje polje in si sodil sam.

Ubil jo je v hiši, zaradi katere sta se prepirala

Sosedje trojnega morilca so šokirani. »Zjutraj sem ga videl takoj po umorih. Prišel je iz hiše in mi celo rekel, da je nekoliko hladneje kot sicer. Na kraj pameti mi ni padlo, da je ravno zagrešil tako strašen zločin,« je za hrvaške medije povedal eden izmed sosedov.

Osumljenec je bil s sestro v dolgoletnem sporu zaradi hiše, v kateri jo je nato ubil. Imel je sina in bolno hčerko, njegova žena pa je, pripovedujejo sosedje, prav tako tragično končala pod vlakom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije