PONOREL JE

Bivši zažgal hišo in z njo umrl v plamenih

Ko je izvedel, da ga je varala, je ponorel. Poleg nekdanjega para v požaru umrl še en moški.
Fotografija: Ogenj je stavbo zajel izjemno hitro.
Odpri galerijo
Ogenj je stavbo zajel izjemno hitro.

LONDON – Novo leto se je za družino 27-letne Jay Edmunds začelo zavito v črnino. Mladenka je namreč zgodaj zjutraj 1. januarja umrla v požaru, ki ga je zanetil njen nekdanji partner, skupaj z njo pa sta življenje izgubila še moški, ki je bil takrat v hiši, ter požigalec.


V požaru je umrl tudi ljubosumni Billy Hicks.
V požaru je umrl tudi ljubosumni Billy Hicks.

Dve dekleti, stari 21 in 24 let, sta preživeli, ena se je rešila s skokom skozi okno v četrtem nadstropju, druga je razbila steklo na vhodnih vratih in pobegnila na varno. Kot sta policiji povedali preživeli, ki sta živeli v hiši z Jay, je Jayin bivši, 24-letni Billy Hicks, malo po polnoči prilomastil v hišo s posodo, polno bencina, ga polil po tleh in pohištvu ter zažgal.

»Če je ne morem imeti jaz, je ne bo imel nihče,« naj bi vpil. Menda je Billy povsem ponorel, ko je izvedel, da ga je Jay, ko sta bila še skupaj, prevarala s skupnim znancem. Ogenj je 350.000 evrov vredno hišo, ki je bila last Jayinih staršev, v njej je živela tudi 27-letnica, družina pa je proste sobe oddajala njenim prijateljem, uničil.

Hiša je uničena.
Hiša je uničena.

»Ko smo opazili, da gori, so plameni že uničevali streho. Da se je komur koli uspelo rešiti, je pravi čudež,« je medijem dejal eden od sosedov, ki je tudi poklical gasilce, reševalce in policiste. Slednji so preiskavo hitro zaključili, saj po pogovorih s pričami drugega osumljenca za požig kot pokojnega Hicksa nimajo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije