SRHLJIVO

Bivšo ženo Snežano zabodel, sebe obesil

Ko se je odpravila v službo, naj bi jo prestregel, jo zvlekel v klet in z nožem večkrat ranil.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: A. L.
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: A. L.

UŽICE – Srbijo je pretresla družinska tragedija. Tamkajšnji mediji poročajo, da naj bi moški najprej umoril bivšo ženo Snežano Maćić, nato pa sodil še sebi. Storilec naj bi bil njen nekdanji mož Goran Maćić (57), bivšo partnerico pa naj bi pokončal z nožem – zadal naj bi ji usodne rane na vratu.

Predvidevajo, da jo je Goran pričakal na naslovu, kjer je živela. Ko se je odpravila v službo, naj bi jo prestregel, jo zvlekel v klet in z nožem večkrat ranil. Obdukcija je pokazala, da naj bi jo tudi davil. Po krvavem zločinu je odšel v kraj Gorjani, kjer živi njuna hči z možem, in se obesil.


 

Prijavila grožnje


Že letošnjega februarja, takoj po ločitvi, je Snežana policiji prijavila bivšega moža. Grozil naj bi ji, da se bo spravil nanjo, nato pa sodil še sebi. Sodišče mu je zato prepovedalo približevanje bivši ženi in tudi komuniciranje z njo. Zdelo se je, da se je Goran po vsem tem umiril, saj groženj ni bilo več oziroma jih Snežana ni več prijavila policiji. A na koncu se je izkazalo, da je bilo to le zatišje pred nevihto.
 

Sorodniki čisto blizu


Na usodni dan je Snežana, tako pišejo mediji, naročila taksi, da bi jo peljal v službo. Na obisku je ravno imela sorodnike. Ko je odšla zdoma, so opazili, da je skozi okno niso videli zapustiti stavbe. A v tistem trenutku temu niso posvečali preveč pozornosti. Poklical je tudi taksist, ki je odpovedal vožnjo, saj se stranka ni prikazala, nato pa je sledil še en klic: na drugi strani je bila ženska, Snežanina sodelavka. Spraševala je po njej in zakaj je ni v službo.

Takrat so sorodniki pomislili, da se ji je nekaj zgodilo. Poklicali so policijo, ki je v skupnih prostorih, pri vhodu v klet, našla razbito steklo očal. Vse je kazalo na najhujše, zato so poklicali gasilce, ki so vdrli v klet. V njej so v mlaki krvi, z vidnimi ranami po vratu in s podplutbami po glavi, našli mrtvo pogrešano. Kmalu so dobili še podatke, da so našli mrtvega tudi njenega bivšega moža, ki da je dvignil roko nadse.

Pokojni Goran je za zdaj edini osumljenec krvavega dejanja. Prič ni, tudi poslovilnega pisma ni pustil. Zdaj čakajo na DNK-analizo, ki utegne razkriti, kdo je bil morilec Snežane Maćić.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije