ŠOKANTNI PREOBRAT

Barbaro Vitez iščejo že tri leta, zdaj so jo videli v nočnem klubu

Takrat so mediji poročali, da je z mostu padla v reko.
Fotografija: V piceriji je tistega usodnega dne praznovala rojstni dan prijateljice, nato se je z družbo odpravila proti mostu, kjer so jo nazadnje videli. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
V piceriji je tistega usodnega dne praznovala rojstni dan prijateljice, nato se je z družbo odpravila proti mostu, kjer so jo nazadnje videli. FOTO: Facebook

SENTA – Barbara Vitez iz srbskega naselja Senta je brez sledi izginila 25. novembra 2016 na mostu reke Tise. Takrat so mediji poročali, da je z mostu padla v reko. Zdaj pa je prišlo do šokantnega preobrata, saj so mladenko, avgusta je dopolnila 18 let, videli na Madžarskem, če gre verjeti besedam zasebnega detektiva Stevana Đokića, v nočnem klubu.


Preberite še: »Barbara (15) ni padla v reko, kot so rekli njeni prijatelji«


Spomnimo, aprila lani so na instagramu zasledili profil dekleta, ki si je dopisovalo v madžarščini. Družina Vitez je trdila, da gre za njihovo hčer, ker so jo prepoznali po brazgotini. Profil je hitro ugasnil, zaradi česar niso mogli priti deklici na sled. Po besedah Đokića so takoj, ko so od madžarske organizacije, ki je sodelovala pri iskanju pogrešanih oseb, prejeli fotografije, na katerih je Barbara domnevno v klubu, te nemudoma poslali v Srbijo na preverjanje, piše Kurir.
Gre za isto dekle? FOTO: Instagram
Gre za isto dekle? FOTO: Instagram

Oče ve, da je živa

Da vse sledi vodijo na Madžarsko in da je nesrečna deklica zelo verjetno živa, trdi tudi njen oče Endre Vitez: »Čakamo, da bodo pristojni organi preverili te zadnje informacije. Nočem se vmešavati v njihov posel ne posegati v preiskavo. Kolikor nam je znano, so jo videli na Madžarskem pa tudi zasledili na internetu, kjer si je dopisovala z ljudmi. Vem, da je živa in da ni skočila v Tiso, ampak je nekje v Budimpešti. In to niso naše želje, ampak informacije ljudi, ki iščejo pogrešane osebe ali brskajo po spletu. Informacije pa so do nas hitro prišle, ker obstaja spletna stran, ki obravnava Barbarino izginotje.« Ob tem se zahvaljuje vsem ljudem, ki družini pomagajo iskati hčer. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije