PROMETNA NESREČA

Avtomobil je imel slovensko registracijo: mladenič umrl na kraju nesreče, z ženo in otročičkom je šel na morje

Tragedija pri Makarski.
Fotografija: FOTO: Yevhen Roshchyn Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Yevhen Roshchyn Getty Images/istockphoto

Na odseku Jadranske magistrale med Pločami in Makarsko, nad Baćinskimi jezeri, se je včeraj okoli 8. ure zgodila huda prometna nesreča, v kateri je v osebnem vozilu Audi A6 slovenskih registrskih oznak umrl državljan BiH.

»Prometna nesreča se je zgodila, ko je 59-letni državljan Kosova, ki je vozil iz smeri Splita proti Dubrovniku, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad osebnim vozilom nemških registrskih tablic in pri izvozu desnem ovinku, zapeljala na nasprotni vozni pas, nato pa po makadamskem odseku ob cestišču,« piše v sporočilu. Pri omenjenem gibanju je z osebnim vozilom dobesedno zbil 28-letnega državljana BiH, ki se je pred tem ustavil na omenjeni makadamski razširitvi in ​​stal ob vozilu, ki ga je vozil. Vozilo nemških registrskih tablic je po trčenju v pešca pristalo v grapi na globini približno dveh metrov, piše portal Vijesti.ba.

Zaradi trčenja je 28-letni državljan BiH umrl na kraju dogodka, sopotnica v njegovem vozilu, 28-letna državljanka BiH, pa se je lažje poškodovala. Enoletni otrok, ki je bil tudi v vozilu jo je na srečo odnesel brez poškodb. V avtomobilu, katerega voznik naj bi prikril nesrečo, naj bi bile tri osebe, ki so zdaj na Policijski postaji Ploče, še navaja omenjeni portal.

Gre za lokacijo, ki jo številni prebivalci spodnjega dela doline Neretve in Makarskega primorja imenujejo kar »kavelj smrti«.

 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije