VEČJA IN MOČNEJŠA

Študentka (30) ga je posilila na prvem zmenku: splezala je nanj in mu slekla boksarice

Bila je pijana in ni se zmenila za njegove prošnje, naj vendarle neha.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Mariia Polskaia, Getty Images
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Mariia Polskaia, Getty Images

Bizarna zgodba prihaja iz tujine. Porotnikom je bilo rečeno, da je napačno prepričanje, da so žrtve spolnih prestopkov vedno ženske. Študentka Imogen Brooke (30) se je znašla pred sodiščem zaradi obtožb, da je moškega, ki ga je spoznala na spletu, prisilila v seks. Brooke, ki je bila veliko večja in močnejša od svoje žrtve, je splezala nanj in njegovega ne ni sprejela za odgovor.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

V času dogajanja je bila precej pijana, njegovi protesti pa niso bili uslišani. Začela pa ga je jahati, so povedali na sodišču. Po 15 minutah je zlezla z njega, se prevrnila na drugo stran postelje in nemudoma zaspala, pretepen moški, ki iz pravnih razlogov ne more biti imenovan, pa je obležal v postelji, so sporočili s kronskega sodišča v Southamptonu.

Ko sta popila nekaj pijač, sta šla spat. Gospodična Brooke si je zaželela seksa, zato ga je potegnila za roko in ga na koncu obrnila na hrbet. Povlekla ga je k sebi in rekla:»No, lahko bi rekel ne, ampak tvoja k**** pravi da.« Splezala je nanj in mu slekla boksarice. Policijskim preiskovalcem je povedal, da je bila veliko večja in močnejša od njega in da se ni mogel premakniti.

Hotel je, da neha, in reči, da je dovolj. Ko se je končno končalo, se je samo obrnila in zaspala. Ko ga je policija zaslišala, je priznal, da je imel erekcijo, a je ni hotel imeti. Bila je na njem, ga jahala, počivala na njegovih ramenih. Ni se končalo z njegovim izlivom, ampak z izgubo erekcije, zato je odnehala.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas