POGUMNA

Najstnica (14) žrtev nasilnega očeta: posnetki vse razkrili (FOTO)

Objavljeno 17. januar 2020 19.23 | Posodobljeno 17. januar 2020 22.55 | Piše: N. Č.
Ključne besede: nasilje v družini

Pogumna deklica je v sobo namestila kamere, da bi posnela svojega nasilnega očeta.

Deklica je več let doživljala nasilje. FOTO: Okaloosa Department Of Corrections
Najstnica (14) je za medije povedala, da je leta opozarjala in poskušala prijaviti svojega nasilnega očeta samohranilca, s katerim živi, a ji nihče ni verjel, da doživlja pravo nočno moro. V svoji spalnici je namestila skrite kamere in posnela, kaj vse je morala trpeti zaradi nasilnega očeta.


Deklica in njena psa doživljali hudo stisko


image
Barcela so aretirali 2. januarja, izpustili pa so ga že 3. januarja, ko je plačal 4.000 dolarjev varščine za izpust. Pred sodnika bo stopil 4. februarja. FOTO: Okaloosa Department Of Corrections
Deklica je videoposnetke odnesla na policijo, kar je spodbudilo aretacijo njenega 47-letnega očeta Damona Barcela, pišejo tuji mediji. Barcela so obtožili kaznivega dejanja zlorabe otrok in mučenja živali, so sporočili iz šerifovega urada v državi Okaloosa na Floridi.

Videoposnetka, ki so za Barcela obremenilni, prikazujejo, da je udaril hčerko v glavo, jo zgrabil za lase in jo z vso močjo odrinil na posteljo. Prav tako je mogoče videti, da je z nožem grozil, da bo njenemu psu prerezal vrat in mu izrezal oči. Deklica ga je v sobi rotila, naj tega ne počne, a se ni zmenil. Prijel je enega od psov in ga zalučal na tla.

Dekličina mati, ki nima skrbništva nad deklico, je za medije povedala, da je deklica leta poskušala prijaviti domnevno zlorabo, vendar ji nihče ni verjel. Potem ko so nasilnega Barcela odpeljali v pripor, so deklico dali v skrbništvo najboljšemu prijatelju njenega očeta. Mama je napovedala boj, da bi se to spremenilo in da bi za hčer začela skrbeti sama.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji