SKRIVNOSTNE OKOLIŠČINE

Manekenka Ksenija (21) se bori za življenje, našli so jo na pol golo

Po hudih poškodbah se ne spomni ničesar.
Fotografija: Policija preiskuje, kaj se je zgodilo usodne noči (simbolična fotografija). FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Policija preiskuje, kaj se je zgodilo usodne noči (simbolična fotografija). FOTO: Reuters

Ruska manekenka Ksenija Puntus (21) je padla skozi okno tretjega nadstropja v Moskvi. Po dveh operacijah je pri zavesti, a doslej policiji ni mogla povedati, kaj se je zgodilo usodnega dne.

Ksenijo je pred dnevi na ulici okoli štirih zjutraj našel smetar pri – 5 stopinjah Celzija. Po nekaterih informacijah je bila brez oblačil v bližnjem grmu, a policija tega ni potrdila. Njeni prijatelji, vključno z manekenko Alesjo Kafeljnikovo (21), hčerjo nekdanjega tenisača Jevgenija Kafeljnikova (45), so prepričani, da je bila žrtev kaznivega dejanja. Ksenija se je sicer tisti večer vrnila v stanovanje Andreja Bakova (20), vnuka znanega režiserja Nikite Mihalkova (74). 

Hude poškodbe

Ksenja je utrpela poškodbe glave in prsi, prav tako pa ima zlomljena rebra, noge in medenico. Njena agentka je povedala, da je pri zavesti, a da le težko govori zaradi poškodb glave in da se ne spomni ničesar razen svojega imena. Policija je zapečatila stanovanje, iz katerega je Ksenja padla, in preiskuje, ali jo je morda kdo porinil, potem ko jo je pretepel. V stanovanju so bili v času incidenta trije moški in tri ženske. Bakov je policiji povedal, da je bil pijan in da je spal. Tudi ni jasno, ali je Bakov partner nesrečne manekenke.

Prijatelji Ksenje zavračajo namigovanja, da je bila pod vplivom drog ali pijana, in trdijo, da ni niti kadila.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije