POVZROČITEV ŠKODE

Županu prerezali gume

Škode naj bi bilo za 1.200 evrov.
Fotografija: Roman Leljak. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Roman Leljak. FOTO: Oste Bakal

RADENCI – Župan Občine Radenci, za mnoge razvpiti nekdanji častnik in obveščevalec, podjetnik, raziskovalec, zgodovinar in publicist, Roman Leljak je danes na svojem facebook profilu objavil, da so mu neznanci poškodovali vozilo in povzročili za 1.200 evrov škode. Po njegovem nekateri v radenski občini še vedno ne morejo priznati, da je zmagal na legitimnih volitvah in se posvetil delu v korist vseh občanov.

»Bom pač v bodoče moral paziti kje in kako parkiram avto. Psihični bolniki so še vedno na volitvah,« je zapisal med drugim ter dodal, da so vsi računi Občine Radenci plačani, gradbišč v Radencih pa odprtih toliko kot še nikoli prej. »In če mi bodo še naprej rezali gume bo gradbišč samo še več. Obljubim,« je zaključil Leljak.

Na njegovem facebook profilu je sicer dobesedno zapisano: »Avto v garaži, v ponedeljek 1200 evrov stroškov, družinskih seveda. Bom pač v bodoče moral paziti kje in kako parkiram avto. Psihični bolniki so še vedno na volitvah. Niti to ne bo dovolj, da v Radencih ustavimo spremembe in zgradimo boljše okolje. Ko sem prevzel funkcijo župana je bilo na računu 800.000 evrov. Prodali smo delež Dosorja za 1,5 milijona. Oba zneska sta nedotaknjena na računu občine. Vsi računom so plačani. Gradbišč pa je odprto kot nikoli v Radencih. In če mi bodo še naprej rezali gume bo gradbišč samo še več. Obljubim.«

Ali je župan Leljak kaznivo dejanje poškodovanja tuje lastnine prijavil policistom, ni pojasnil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije