NEPREPOZNAVNO TRUPLO

Znane nove podrobnosti pretresljivega izginotja na območju Ljubljane (VIDEO)

Policisti so odvzeli prostost 67-letnemu moškemu, ki naj bi skrbel za 97-letno sorodnico.
Fotografija: Po prihodu policije je bilo truplo že načeto, zato identiteta še ni uradno potrjena. Ženska naj bi umrla že pred nekaj leti. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Po prihodu policije je bilo truplo že načeto, zato identiteta še ni uradno potrjena. Ženska naj bi umrla že pred nekaj leti. FOTO: Getty Images

Moškemu (67), ki naj bi skrbel za 97-letni sorodnico, domnevno mamo, grozi do dve leti zapora zaradi suma kaznivega dejanja skrunitve trupla, povzročitve smrti iz malomarnosti in goljufije.
Preberite tudi: Našli več let staro žensko truplo, svojec lažno prikazoval, da je živa
Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bila pogrešana nazadnje videna leta 2011. Zanjo je skrbel 67-letni sorodnik, ki je preostalim svojcem prepričeval stike z njo. Policisti so konec tedna nasilno vstopili v njeno stanovanje, kjer so našli neprepoznavno truplo, na njem pa ni bilo ugotovljenih znakov nasilja.



Vseeno bo opravljena obdukcija, kjer bodo preverjali identiteto, vzrok in čas smrti, je povedal vodja skupine za krvne in spolne delikte sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Ljubljana Gregor Mlakar.

Ženska naj bi preminila že pred več leti, vzrok smrti pa tako še ni znan. Ves ta čas je 67-letnik svojcem lažno prikazoval, da je oseba živa, prav tako pa je bil pooblaščen, da je dvigal njene prihodke.

Več v jutrišnji tiskani izdaji Slovenskih novic!

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije