Žensko reševali iz vozila

Moški s kombijem je izsilil prednost 41-letni voznici osebnega avtomobila.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Mavric Pivk, Delo

Danes ob 8.01 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v križišču za Dolgo Poljano na regionalni cesti Ajdovščina–Dolga Poljana. V njej sta bila udeležena 55-letni voznik kombija in 41-letna voznica osebnega avtomobila.

​Policisti so ugotovili, da je 55-letnik izsilil prednost 41-letnici, ki je pravilno pripeljala in trčila v bočni del kombija: »Po nezgodi so poleg policistov posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina, zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili ukleščeno voznico. Reševalci NMP ZD Ajdovščina so oskrbeli poškodovani osebi; voznico so reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici, kjer je bilo ugotovljeno, da je v prometni nesreči utrpela lahke telesne poškodbe; zdravniško pomoč je kasneje poiskal tudi voznik kombija.«

​Zoper oba udeleženca nezgode je bil odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. Prometni policisti bodo povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitev prometne zakonodaje izdali plačilni nalog, poroča PU Nova Gorica.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas