IZSILJENA PREDNOST

Voznica kombija v pešca in beg

Pešec je opoldne na prehodu blizu celjske občine ob sebi potiskal kolo.
Fotografija: FOTO:
Odpri galerijo
FOTO:

LJUBLJANA – Na Tržaški cesti sta ob 20.12 trčili osebni vozili. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulatorja na poškodovanih vozilih. Reševalci so na kraju dogodka oskrbeli dva ranjenca in ju prepeljali v UKC Ljubljana.
Pri bencinski črpalki v Senožetih je ob 19.40 voznik izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s cestišča. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator.

Na glavni cesti med Novo Gorico in Kanalom je okoli 12.30 v ovinku pred naseljem Plave voznik tovornega vozila, ki je vozil iz Kanala proti Novi Gorici, zadel osebno vozilo in mu poškodoval vzvratno ogledalo. Po trčenju neznani voznik tovornega vozila ni ustavil, ampak je nadaljeval vožnjo. Ko bodo izsledili pobeglega voznika, bodo zoper njega zaradi kršitve prometne zakonodaje ustrezno ukrepali.

Na Ljubljanski cesti v Celju je ob 12. uri neznana voznica kombiniranega vozila bele barve na prehodu za pešce v neposredni bližini zgradbe mestne občine izsilila prednost pred pešcem, ki je potiskal kolo. Pri trčenju je pešec padel po vozišču in se lažje ranil, voznica pa je pobegnila v smeri Gosposke ulice. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo neznano voznico in morebitne priče, da se zglasijo na PP Celje ali pokličejo na tel. 113.

Radovljiški policisti so dopoldne zaradi raztresanja ledu obravnavali voznika tovornega vozila. Led in sneg sta se z njegovega vozila oziroma ponjave dolgo raztresala. Zaradi neočiščenega vozila so policisti proti vozniku uvedli prekrškovni postopek in ga kaznovali z globo.

Voznik osebnega avta je okoli 19. ure vozil od Seče proti Sečovljam. Pred njim je vozila skupina vozil, za njim pa je z osebnim avtom pripeljala voznica, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila vanj. Sopotnica v prvem vozilu se je v nesreči ranila, povzročiteljica pa je napihala točno promil. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje in ji izdali plačilni nalog.
Zaradi hujših prometnih prekrškov so trem voznikom zasegli vozilo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije