ČELNO TRČENJE

Voznica (19) ni izpeljala ovinka

V nesreči je bilo poškodovanih pet oseb, ena izmed njih huje.
Fotografija: Poškodovane so odpeljali v UKC Maribor (simbolična fotografija). FOTO: arhiv Dela
Odpri galerijo
Poškodovane so odpeljali v UKC Maribor (simbolična fotografija). FOTO: arhiv Dela

V torek okoli 8.15 se je na cesti v Pivoli zgodila prometna nesreča, v kateri se je ena oseba hudo poškodovala, štiri pa lažje. Vse poškodovane so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor.

Voznica (19) osebnega avtomobila je med vožnjo skozi desni ovinek izgubila nadzor nad vozilom in čelno trčila v nasproti vozeče vozilo. V njem se je ena oseba poškodovala, drugi potniki v vozilih so bili poškodovani lažje. Voznico bodo kazensko ovadili, poroča PU Maribor.

Trčil v pešca, obležal huje poškodovan

Okoli 6.30 pa so na Cesti na Roglo v Zrečah policisti PU Celje obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 59-letni voznik osebnega vozila. Vozil je v smeri proti Rogli, ko je na prehodu trčil v 36-letnega pešca, ki je vozišče prečkal z njegove leve strani. Pešec se je hudo poškodoval.

Pijani kolesar padel

Nekaj pred 18. uro se je v Celju na Kocbekovi ulici huje poškodoval 56-letni kolesar. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola (alkotest je izmeril 0,77 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka) je padel in se huje poškodoval.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije