UNIČENJE

Vlomilec še napisal: J...m vam sve po spisku

Neznanci v trgovskem centru v Gornji Radgoni razbili stene in stekla.
Fotografija: FOTO:
Odpri galerijo
FOTO:

GORNJA RADGONA – Prav živahno, najbrž zelo divje, je bilo v noči na ponedeljek, tik nad reko Muro v Gornji Radgoni. Neznanci so vlomili v tamkajšnje trgovsko središče, njihov podvig pa je na las podoben vlomu v mariborski Leclerc, ki so ga obravnavali novembra lani. Vdrli so skozi drsna vrata, nato pa skozi steklo v frizerski salon, kjer so se lahko izmaknili video nadzoru. Od tam so nadaljevali tatinski pohod skozi steno na hodnik, ki pelje do sanitarj, nato pa spet razbili steno v Travel free shop.
FOTO:
FOTO:

Tudi pisanje na vratih moškega in ženskega stranišča ter tudi prostorov za čistilke, govori o tem, da se vlomilci želijo „igrati s preiskovalci“ ali pa jih želijo „zapeljati“. Kakor koli že, kriminalisti PU Murska Sobota in policisti PP Gornja Radgona še vedno skušajo odkriti, kdo je obdelal priljubljeno radgonsko središče, kjer je vseskozi veliko ljudi iz domačega kraja in okolice ter tudi iz sosednje Avstrije, ki se nahaja na drugem bregu reke Mure.
dav FOTO:
dav FOTO:

Tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš nam je potrdila, da je zbiranje obvestil še v teku in je zaenkrat težko kar koli ugibati. Prav tako bodo v Travel tree shopu morali opraviti inventuro, da se bo ugotovilo, koliko škode je bilo povzročeno. Poleg tiste na objektu, ki gotovo ne bo majhna, so najverjetneje tudi veliko odnesli. Po prvih podatkih naj bi neznanci (odpeljali naj bi se s kombijem, kar naj bi pokazala varnostna kamera) natovorili največ tobačnih izdelkov. In dokler je po eno strani videti, da gre za izurjene tatove, ki so vse natančno preračunali, da bi se izognili varnostnim kameram, prav nič profesionalnega vtisa ne dajejo napisi na vseh treh vratih, ki iz hodnika peljejo v oba WC-ja ter v prostor za čistilke. Na moških straniščnih vratih tako piše: „Vratio sam se i j...m vam sve po spisku“ (Vrnil sem se in j...m vam vse po spisku). 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas