HIŠNA PREISKAVA

Velika bera drog zasežena pri 46-letniku v Ajdovščini (FOTO)

V njegovi hiši našli heroin, metamfetamin, tabletke ...
Fotografija: Zasežene droge. FOTO: Pu Ng
Odpri galerijo
Zasežene droge. FOTO: Pu Ng

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica so prejšnji torek, 18. julija, skupaj s kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Novi Gorici opravili hišno in osebno preiskavo s področja prepovedanih drog pri 46-letnemu moškemu, ki je neprijavljen prebival v enem od naselij na območju občine Ajdovščina.

V sklopu hišne preiskave je bilo osumljenemu zaseženo več različnih snovi, tabletk in posušene zelene rastline, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo.

Novogoriški policisti so mu med preiskavo zasegli 300 gramov snovi, za katero je bilo v nadaljevanju postopka ugotovljeno in potrjeno, da gre za prepovedano drogo heroin.

Prav tako so mu zasegli 30 gramov snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo metamfetamin, več tabletk živo rumene barve in manjšo količino posušene zelene rastline (sum prepovedane droge konoplja).

Policisti so zasežene snovi poslali v nadaljnjo analizo.

Poleg navedenega je bila osumljencu zasežena tudi gotovina v višini 1.000 evrov, saj obstaja sum, da izvira iz kaznivega dejanja, povezanega s prodajo prepovedanih drog. Prav tako so mu zasegli druge predmete ter elektronske naprave, ki so pomembni za nadaljnjo preiskavo v okviru predkazenskega postopka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije