V spečo ženo zabrisal kobro

Potem ko je ni pokončal gad, je poskusil z drugo kačo. Hotel se je dokopati do njene dediščine.
Fotografija: Kobre se ni mogla otresti. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kobre se ni mogla otresti. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Upal je, da bodo tragedijo ocenili kot nesrečo, a se je uštel. Svoje zle namere je beležil na svoj telefon, ki so ga možje postave zasegli in odkrili dragoceni dokaz, škoda le, da ga niso zasačili že prej. Denimo ko je ženi podtaknil russelovega gada.
Potem ko jo je ugriznil strahotni gad, je okrevala dva meseca.
Potem ko jo je ugriznil strahotni gad, je okrevala dva meseca.

Napad te izjemno strupene kače, ki spada med indijske najhujše štiri, je uboga Uthra iz indijske zvezne države Kerala preživela. V hudih bolečinah je dva meseca okrevala v bolnišnici, potem pa so jo izpustili v domačo oskrbo. Zakaj je izbrala hišo staršev in ne doma, ki si ga je delila s 27-letnim možem, ni znano, morda je že takrat slutila, da ji v resnici Sooraj streže po življenju in da gadov obisk ni bil naključje. Kljub temu se smrti ni izognila; mož jo je obiskal, a namesto cvetja ji je prinesel še eno strupenjačo. Kobro. In jo preprosto zalučal v spečo ženo, da se je ni mogla otresti. Reševalci so jo takoj prepeljali v bolnišnico, a tam so lahko le potrdili Uthrino smrt.


Sooraj, ki ni kazal niti kančka obžalovanja, čeprav je enoletnemu otroku ubil mater, se je poskušal le nekaj dni po tragediji dokopati do ženine zapuščine, ki naj bi bila, glede na premožne starše, kar zajetna. Toda skrušena mati in oče sta zeta prijavila policiji in izrazila prepričanje, da je 27-letnik, menda zaposlen v banki, odgovoren za hčerkino smrt.

Možje postave so med hišno preiskavo zasegli telefon ter odkrili zlovešči načrt, številne videoposnetke napadov različnih kač ter telefonske številke in naslove vzrediteljev nevarnih plazilcev. V lisicah se je znašel tudi tisti, ki mu je priskrbel gada in kobro. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas