V slovenskem avtomobilu dva mrtva, trije huje poškodovani (FOTO)

Umrli sta osebi iz vozila s slovenskimi registrskimi tablicami.
Fotografija: Pretresljivi prizori s kraja nesreče. FOTO: BFV Feldbach
Odpri galerijo
Pretresljivi prizori s kraja nesreče. FOTO: BFV Feldbach

Danes zjutraj je prišlo do grozljive prometne nesreče v bližini severne slovenske meje. Po poročanju avstrijskih medijev na cesti B66 med krajema Bad Gleichenberg in Merkendorf, po kateri se vsako jutro proti Feldbachu, Fehringu in drugih industrijskih mestih pelje veliko Slovencev s severovzhoda države.

Pretresljivi prizori s kraja nesreče. FOTO: BFV Feldbach
Pretresljivi prizori s kraja nesreče. FOTO: BFV Feldbach

Trčili sta dve vozili, eno s slovenskimi registrskimi označbami, drugo z avstrijskimi. Zelo prometna cesta, ki južni del jugovzhodne Štajerske povezuje z avtocesto proti Dunaju, je bila do 13. ure zaprta, posredovali pa so številni gasilci, policija in reševalne službe.

Pretresljivi prizori s kraja nesreče. FOTO: BFV Feldbach
Pretresljivi prizori s kraja nesreče. FOTO: BFV Feldbach
Ena oseba iz vozila, ki je imelo slovenske registrske tablice, je umrla na kraju nesreče, ena pa na poti v bolnišnico v Feldbach, dve sta hudo poškodovani. Ob tem je hudo poškodovana tudi ena oseba iz vozila z avstrijskimi registrskimi tablicami.

Po naših neuradnih informacijah naj bi v avtomobilu bili tudi pomurski in štajerski delavci, ki so se vračali domov po nočnem delu v tovarni usnja Wollsdorf. Osebni avtomobil s slovenskimi registrskimi oznakami, v katerem so bile štiri osebe, je trčil v avstrijsko vozilo, v katerem je bila ena oseba. Po silovitem trčenju sta obe vozili zapeljali s ceste, kjer sta oba voznika in potniki ostali ukleščeni v avtomobilih. Iz pločevine so jih reševali gasilci, za dva žal ni bilo pomoči.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas