V SMRTNI NEVARNOSTI

V nesreči voznik huje poškodovan, iz vozila so ga rezali gasilci

Iz razbite pločevine so ga rešili gasilci.
Fotografija: Odpeljali so ga reševalci. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Odpeljali so ga reševalci. FOTO: Jure Eržen, Delo

Novogoriške policiste so v četrtek obvestili o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila med Ozeljanom in Ajševico, v kateri se je huje poškodoval 43-letni voznik osebnega avtomobila. Policija poroča, da je njegovo življenje v nevarnosti.

Okoli 17.40 je vozil po regionalni cesti iz Ozeljana proti naselju Ajševica. Ko je z vozilom pripeljal iz naselja Šmihel je po izpeljavi blagega levega ovinka na ravnem delu vozišča iz neznanega vzroka zapeljal desno in z vozišča na avtobusno postajališče, kjer je s prednjimi kolesi avtomobila trčil ob betonski robnik. Od tam je z osebnim vozilom zapeljal čez pločnik in nato s prednjim delom avtomobila trčil v zidano avtobusno postajališče zunaj desnega roba vozišča. Po trčenju je vozilo obstalo v njem, 43-letni voznik pa je ostal ukleščen v vozilu.

Voznik je v nevarnosti

S tehničnim posegom so ga rešili gasilci JZ GRD Nova Gorica.

Na kraju so bili poleg prometnih policistov in poklicnih gasilcev tudi reševalci ZD Nova Gorica, ki so poškodovancu na kraju nudili prvo pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Stanje hudo poškodovanega voznika je zelo resno.

Policisti so odredili strokovni pregled in nadaljujejo preiskavo okoliščin hude prometne nesreče. O vseh ugotovljenih dejstvih bodo obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije