TRAGIČNA NESREČA

V nesreči pri Litiji je umrl 23-letni slovenski nogometaš

Bil je član futsal moštva iz Litije.
Fotografija: V prometni nesreči je življenje izgubil Kenan Hajdarević. FOTO: NK Litija
Odpri galerijo
V prometni nesreči je življenje izgubil Kenan Hajdarević. FOTO: NK Litija

V včerajšnji tragični nesreči, ki se je zgodila na cesti med Hotičem in Litijo, je življenje izgubil 23-letnik. Izkazalo se je, da gre za znanega nogometaša, člana slovenskega prvoligaša v dvoranskem nogometu FC Litija, Kenana Hajdarevića.

V klubu so šokirani zaradi izgube njihovega člana, na družbenih omrežjih so se mu poklonili z zapisom: 

»Z globoko žalostjo sporočamo vest, da nas je mnogo prekmalu zapustil 23-letni Kenan Hajdarević. Keno je bil v preteklosti član mladih ekip FC Litija, postal je tudi državni prvak v kategoriji U19. Zadnja leta je opravljal vlogo zdravstvene osebe na naših tekmah. Ob tej tragediji izrekamo iskreno sožalje vsej njegovi družini, svojcem in prijateljem. Keno, počivaj v miru! Za vedno boš v naših srcih!«

Nesreča se je zgodila včeraj malo 12. uri. Pri Zgornjem Logu je 23-letnik zaradi prevelike hitrosti zapeljal desno, nato pa trčil v robnik in odbojno ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer je na nasprotni strani ceste ponovno trčilo v odbojno ograjo, nato pa na nasprotni strani ceste v kombi voznika, ki je pravilno vozil v smeri Hotiča, in še v podporni zid železniške proge. Umrl je na kraju nesreče.

image_alt
Ceste vzele mlado življenje: hitrost usodna za 23-letnega voznika

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas