TRČENJE

Trčila avto in traktorist

Nesreča, v kateri se je traktorist ranil, se je pripetila med naseljema Kraljevci in Smolinci. Hudo prometno nezgodo je na Primorskem povzročil 18-letni voznik avtomobila iz Nemčije.
Fotografija: V Smolincih so pri prometni nesreči posedovali policisti, gasilci in reševalci. FOTOGRAFIJI: Pgd Gornja Radgona
Odpri galerijo
V Smolincih so pri prometni nesreči posedovali policisti, gasilci in reševalci. FOTOGRAFIJI: Pgd Gornja Radgona

LJUBLJANA – V nedeljo ob 13.54 sta med naseljema Kraljevci in Smolinci trčila osebno vozilo in traktor. Voznik traktorja, ki se je pred tem udeležil prireditve Festival kmetijske tehnike 2019, ki ga je ob svojem muzeju starodobnikov v Bolehnečicih pripravilo Društvo Oldtimer Stara Gora, se je poškodoval.
Trčila sta avto in traktor.
Trčila sta avto in traktor.

Prostovoljni gasilci iz Gornje Radgone in gasilci Gasilske brigade Maribor so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter počistili iztekle motorne tekočine. Te dni se je pripetilo precej prometnih nesreč, v katerih so bili poleg avtomobilov udeleženi vozniki drugih vrst vozil, v glavnem koles in motornih koles.

Na Gorenjskem, na cesti, ki povezuje Kokro in Jezersko, sta trčila voznik avtomobila in motorist, slednji pa se je v nesreči ranil. Kolesarka in voznik avtomobila sta trčila v naselju Brezje pod Lipoglavom, nesrečo pa je zagrešila kolesarka.

»Nesreča se je zgodila, ker kolesarka v ovinku ni prilagodila hitrosti vožnje in je padla, kolo pa je trčilo še v vozilo, ki je pripeljalo nasproti,« je nezgodo opisal Tomaž Tomaževic, ki na ljubljanski policijski upravi skrbi za stike z javnostjo. Huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen motorist, se je pripetila tudi na Primorskem.


Povzročil jo je komaj 18-letni Nemec, ki je vozil od Valete proti Portorožu in v križišču za zaselek Zatišje med zavijanjem levo izsilil prednost pred 34-letnim motoristom iz okolice Škofje Loke. Motorist je padel in se ranil, ranila se je tudi njegova 25-letna sopotnica, mladega Nemca pa čaka ovadba za kaznivo dejanje povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije