TRAGEDIJA NA GORENJSKEM

Trčenje je bilo silovito, ženska ni preživela

Objavljeno 16. oktober 2020 13.24 | Posodobljeno 16. oktober 2020 13.35 | Piše: T. V.

Gre za 10. smrtno žrtev letos na gorenjskih cestah.

Žensko so mrtvo potegnili iz avtomobila (simbolična fotografija). FOTO: Policija
Gorenjski prometni policisti so danes na Zgornjem Brniku obravnavali smrtno prometno nesrečo. Okoli 9.20 je umrla voznica osebnega avtomobila, ki je med vožnjo po mokri in spolzki lokalni cesti izgubila nadzor nad vozilom ter silovito trčila v kombi, ki je vozil nasproti.

Gasilci GARS Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom odprli vrata vozila in izvlekli preminulo osebo, nudili pomoč reševalcem iz Kranja in z vpojnimi sredstvi posuli razlite tekočine. Gre za letošnjo 10. smrtno žrtev na gorenjskih cestah. Lani je v vsem letu umrlo sedem udeležencev v prometu.
 
Preberite tudi:

V hudi prometni nesreči umrl 22-letnik, dve osebi poškodovaniOb tragični nesreči policisti pozivajo voznike, naj vožnjo prilagodijo razmeram na cesti. Te so hladne, ponekod mokre, marsikje umazane, na njih pa je tudi listje, kar vse slabša oprijem pnevmatike s podlago. Vozite defenzivno, s hitrostjo znotraj omejitev in z večjo varnostno razdaljo. Pazite tudi pešci, kolesarji in drugi udeleženci v prometu.
Deli s prijatelji