Trčenje avta in kombija popolnoma zaprlo cesto (FOTO)

Na cesti Mežica–Črna na Koroškem se je osebno vozilo prevrnilo na streho.
Fotografija: Nesreča na zasneženi cesti. FOTO: PP Ruše
Odpri galerijo
Nesreča na zasneženi cesti. FOTO: PP Ruše

Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v zimskih razmerah se je zjutraj zgodila prometna nesreča na cesti med Dravogradom in Mariborom pri Fali. Voznik osebnega avtomobila je trčil v kombinirano vozilo.

V nesreči se je voznik kombiniranega vozila lažje telesno poškodoval in bo zdravniško pomoč poiskal sam, po opravljenem ogledu, so sporočili iz mariborske policijske uprave.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta od 6.40 naprej popolnoma zaprta, od 7.40 naprej pa promet poteka izmenično enosmerno.
Nesreča na zasneženi cesti. FOTO: PP Ruše
Nesreča na zasneženi cesti. FOTO: PP Ruše

Ob 5.48 pa se je na cesti Mežica–Črna na Koroškem v občini Mežica osebno vozilo prevrnilo na streho.

Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in vozilo umaknili z vozišča. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Na številnih cestah po državi so zaradi sneženja in relativno nizkih temperatur zimske razmere. Ceste so delno zasnežene, mokre in spolzke. Voznike, še posebej tiste, ki so na svoja vozila že namestili letne pnevmatike, policija zato opozarja na povečano previdnost, hitrost vožnje pa prilagodite razmeram na cesti, svojemu vozilu in svojim sposobnostim.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije