POLNA LUNA?

To so prizori kaosa na primorski avtocesti (FOTO)

Zaradi večih prometnih nesreč so nastali zastoji.
Fotografija: FOTO: PGD Dolnji Logatec
Odpri galerijo
FOTO: PGD Dolnji Logatec

Na primorski avtocesti se je po poročanju prometnoinformacijskega centra zgodilo več nesreč. Nastali so daljši zastoji, potovalni čas se je v obe smeri podaljšal za približno eno uro. 

Vozniki v zastojih so morali pustiti pot za intervencijska vozila, so še opozarjajali pristojni.Več nesreč

Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, sta okoli 16.15 na avtocesti Logatec–Unec pred počivališčem Lom trčili osebno in tovorno vozilo, ki se je prevrnilo, pretrgalo odbojno ograjo in se ustavilo na drugem vozišču v smeri Ljubljane. Posredovali so gasilci PGD Dolnji Logatec in PGD Cerknica. V prometni nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci iz Logatca prepeljali v bolnišnico.

Med opravljanjem aktivnosti na prvi intervenciji, so gasilci dobili poziv še o prometni nesreči na avtocesti Unec - Logatec, kjer sta trčili kombinirano in tovorno vozilo, v nesreči pa sta se poškodovali dve osebi. Tudi tu so posredovali skupaj s PGD Cerknica.

Ob 21:22 pa so prejeli poziv, da se je zaradi drevesa, ki je padlo na cestišče zgodila prometna nesreča. Gasilci so se ob vsem tem spraševali, da ni nemara šlo za polno luno.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije