HUDA NESREČA

Strašne posledice trčenja s tovornjakom, od avta ni ostalo veliko (FOTO)

Avto se je po trčenju prevračal več deset metrov.
Fotografija: Posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti. FOTO: PGD  Stična, N. K.
Odpri galerijo
Posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti. FOTO: PGD  Stična, N. K.

Navsezgodaj zjutraj se je na dolenjski avtocesti zgodila grozljiva prometna nesreča, ko je osebno vozilo trčilo v tovornjak. Nesreča se je zgodila ob 1.23 na avtocesti Obrežje–Ljubljana med priključkom Višnja Gora in priključkom Grosuplje vzhod v smeri Ljubljane.
 
Preberite tudi:
Po prevračanju na avtocesti 23-letnik v smrtni nevarnosti

Po trčenju v tovornjak se je osebno vozilo več deset metrov prevračalo po cesti. Prevrnjeno na streho je nato obstalo na cestišču. Na pomoč so prihiteli gasilci PGD Stična, Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo in jo predali reševalcem ter nudili pomoč pri odpravljanju posledic nesreče.
 
Preberite tudi:
Huda nesreča pri Litiji, osebo rezali iz vozila (FOTO)

Posledice nesreče razkrivajo fotografije, ki so jih naredili gasilci PGD Stična, na katerih je vidno, da je od osebnega vozila ostala le zverižena gmota pločevine. Fotografije si lahko ogledate v zgornji fotogaleriji.

Posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti. FOTO: PGD  Stična, N. K.
Posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti. FOTO: PGD  Stična, N. K.


Hudo poškodovano osebo so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči (NMP) Ljubljana in jo odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. Posredovali so tudi policisti in delavci Darsa, je poročala uprava za zaščito in reševanje.Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije