KRVAVO

Spor zaradi dekleta? Moški je 33-letnika trikrat zabodel

Objavljeno 10. julij 2019 18.30 | Posodobljeno 10. julij 2019 20.14 | Piše: I. R.

Po sporu je neznanec huje poškodoval 33-letnika. Skupil jo je tudi 28-letnik, ki ju je poskušal pomiriti.

V soboto zjutraj je bilo glasno v Šentvidu. FOTO: Boštjan Celec
LJUBLJANA – Ljubljanski policisti preiskujejo poskus uboja, ki se je zgodil v soboto zjutraj na Prušnikovi ulici v Ljubljani. Med moškima je izbruhnil spor, pri čemer je za zdaj še neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval 33-letnika. Ta je bil huje ranjen, skupil pa jo je tudi 28-letnik, ki ju je poskušal pomiriti.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, so jih v soboto okoli osmih zjutraj obvestili, da sta bili v dogodku v Šentvidu poškodovani dve osebi. Ugotovili so, da sta se sprla moška, ki sta bila v družbi še štirih oseb. Med sporom je za zdaj še neznani moški z ostrim predmetom poškodoval 33-letnega oškodovanca, pri tem pa je bil lažje ranjen tudi 28-letnik, ki ju je poskušal pomiriti.

Neznani moški je nato s kraja dogodka odšel, 33-letnika pa so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center. Po podatkih policije je utrpel hude rane, vendar njegovo življenje ni ogroženo.

Spor zaradi dekleta?

Po naših neuradnih podatkih je spor izbruhnil zaradi dekleta. Začelo naj bi se na vrtu tamkajšnjega gostinskega lokala, kjer naj bi napadalec domnevno z nožem trikrat zabodel oškodovanca, nato naj bi se dogajanje preselilo na Prušnikovo ulico. Storilec naj bi nato zbežal, zabodeni pa je po nekaj deset metrih omagal, pravijo neuradni viri.

Preiskava kaznivega dejanja še poteka, so dodali na ljubljanski policijski upravi.
Deli s prijatelji