ROP

Rop pošte v Trnovski vasi, policisti z avtomatskim orožjem preverjajo vozila

Objavljeno 12. december 2019 19.59 | Posodobljeno 12. december 2019 21.23 | Piše: O. B.

Na severovzhodu države spet obravnavajo oborožen rop pošte.

Policijski nadzor povzroča tudi zastoje. FOTO: D.s.
Potem ko je pred nedavnim neznanec oropal pošto v Veržeju, se je danes pozno popoldne oborožen rop pošte ponovil tik pred zaprtjem pošte 2254 v Trnovski vasi v bližini regionalne ceste Ptuj–Lenart. Vnovični rop pošte na severovzhodu države je potrdil tudi Miran Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor, ki je dodal, da so postavili tudi cestne blokade.
»Ob 16.50 smo bili obveščeni, da je neznan oborožen storilec oropal poslovalnico pošte v Trnovski vasi. Po dejanju je pobegnil neznano kam. Poškodovan ni bil nihče. Policisti izvajajo aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami«, je sporočil Miran Šadl iz PU Maribor. 


Po naših informacijah so policisti zasedli vse pomembnejše prometnice na območju Ptuja in Lenarta, med drugim tudi v bližini Ljutomera, in sicer iz smeri Ormoža, pa tudi v smeri Maribora, Ptuja, Lenarta in pomurske avtoceste.
 

Policisti z avtomatskim orožjem preverjajo vozila


Kot so nam sporočili očividci oziroma udeleženci v prometu, policisti z avtomatskim orožjem ustavljajo in preverjajo vsako vozilo, ki je v tem trenutku v prometu.

 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji