HUDA PROMETNA NESREČA

Nalet tovornih vozil, policisti poročajo o smrti

Na mariborski vzhodni obvoznici smrtna prometna nesreča po naletu treh tovornih vozil
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Skitzafrenic Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Skitzafrenic Getty Images/istockphoto

Na mariborski vzhodni obvoznici se je okoli 6. ure zgodila smrtna prometna nesreča, a s policije števila umrlih in poškodovanih še niso sporočili. Pojasnili so le, da so bili v nesreči udeleženi vozniki treh tovornih vozil. Prometnoinformacijski center pa poroča o naletu treh tovornih vozil. Cesta je od jutra še vedno zaprta.

Vzhodna mariborska obvoznica je zaprta med izvozom Maribor - center na Ptujsko cesto in Dragučovo proti Šentilju, zato je dolg zastoj pred izvozom Maribor - center. Na prometnoinformacijskem centru voznikom svetujejo, da se preusmerijo na bivšo hitro cesto skozi Maribor. Vozniki se lahko preusmerijo z avtoceste na razcepu Slivnica. Dodajajo, da bodo posledice prometne nesreče odstranjevali dlje časa.

Na Policijski upravi Maribor so zaenkrat skopi z informacijami glede narave prometne nesreče, zaradi katere je cesta zaprta. Zaenkrat so sporočili le, da obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, o kateri so bili obveščeni ob 6.04, in da so bili v nesreči udeleženi vozniki treh tovornih vozil.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije